Виолета Стайкова, която бе наречена кобра от зрителите и милонерчето 

...
Виолета Стайкова, която бе наречена кобра от зрителите и милонерчето 
Коментари Харесай

Краставите кучета в „Игрите” пак се сдушиха: Елвиса и Виолета гласят схеми срещу Мастагарков

Виолета Стайкова, която бе наречена кобра от феновете и милонерчето  Мартин от върли врагове се трансфораха в съдружници.Майката на Денислава, която се закле да резне глава на Елвиса стартира да крои  проект против Благо, с който сякаш си стиснаха ръцете за обща поддръжка.

От началото госпожата имаше концепция да се накефи на обща борба сред Елвиса и някогашния му брат Мастагарков като ги изправи един против различен. Даже загатна, че може и да саботира играта, с цел да се наслаждения на сеира сред мачовците.

В следствие стана ясно, че се е отказала от предварителния си проект и застава против Мастагарков.Това се случи малко откакто Виолета обясняваше на Благо, че стои зад него и го подкрепя  във враждата му с Елвиса.

А феновете разясняват: „ Видяха, че Мастагарков е наивник и му се качиха на главата тези двукраки животни. Като от някаква глутница са – побеснели хиени ръфат жива плът. А безгласните малодушковци скрити откъм гърба на завет крепят неправдата, с цел да прокопсат ръка за ръка с нея! ”

В анонса за епизода тази вечер Виолета се кикоти с най-големия си зложелател и стартира да се гаври  с Благо, като го засегна грубо.

Автор: БГ през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР